Produk

  • Ethylene Glycol

    Étiléna Glikol

    étiléna glikol (étiléna glikol) disebut ogé "glikol", "1,2-étiléna glikol", disingget jadi EG. Formula kimia (CH2OH) 2 nyaéta diol saderhana. Étiléna glikol henteu warnaan, teu aya bau sareng cairan amis, toksik pikeun sato, sareng dosis anu ngabahayakeun manusa sakitar 1,6 g / kg. Étiléna glikol tiasa ngaleyurkeun sareng cai sareng aséton, tapi kaleyuran na dina éter relatif alit. Dipaké salaku pangleyur, agén anti antibeku sareng bahan baku pikeun poliéster sintétik. Harta Fisik ...