Produk

  • Polyethylene Glyeol 200

    Poliétilén Gélyol 200

    Komposisi Kimia: étiléna oksida kondensat Tipe: nonionic Spésifikasi: PEG200, 300, 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000, 6000, 8000 Aplikasi Utami: Cairan lisan Utamana dianggo pikeun larutan lisan sareng pelarut cair sanés, khususna éta ngagaduhan kelarutan anu saé pikeun propolis anu aya dina produk perawatan kaséhatan propolis, sapertos propolis oral, kapsul lemes sareng sajabina. Métode Pakét: 50 kg drum plastik palastik Umur rak: Tilu taun Standar Kualitas: Panyimpenan CP2015 a ...
  • Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

    Poliétilén Glyeol 300 PEG 300

    Aplikasi Utama: Produk ieu henteu-toksik, henteu ngairitasi sareng ngagaduhan kaleyuran cai anu saé, kasaluyuan, pelumasan, adhesion sareng stabilitas termal. Ku kituna, séri PEG-300 cocog pikeun nyiapkeun kapsul lemes. Éta ngagaduhan kasaluyuan anu lega sareng rupa-rupa pelarut, janten mangrupikeun pangleyur sareng pelarut anu saé sareng seueur dianggo dina persiapan cair, sapertos larutan lisan, tetes panon, sareng sajabana Metode Packing: 50kg drum palastik Drum Life: Tilu taun Kualitas Standar: Panyimpenan CP2015 sareng ...
  • PEG 4000 Polyethylene Glyeol 4000

    PEG 4000 Poliétilén Glyeol 4000

    Aplikasi Utama: tablet, film-coat, pél, kapsul, supositoria sareng sajabina. Salaku prosés produksi, plastisitas poliétilén glikol, kamampuanna pikeun ningkatkeun kapasitas tablet ngaleupaskeun ubar ogé PEG (PEG4000 sareng PEG6000) kalayan beurat molekul anu saé pisan gunana salaku perekat pikeun ngadamel tablet. Poliétilén glikol ngagaduhan permukaan ngagurilap sareng lemes sareng hésé diruksak. Salaku tambahan, sababaraha PEGS (PEG4000 sareng PEG6000) kalayan beurat molekul tinggi tiasa nyegah beungkeutan ...
  • Polyethylene Glyeol 6000

    Poliétilén Glyeol 6000

    Poliétilén glikol seueur dianggo dina seueur persiapan farmasi, sapertos suntikan, persiapan topikal, persiapan ophthalmic, persiapan lisan sareng rektum. Kelas poliétilén glikol padet tiasa ditambih ku poliétilén glikol cair pikeun nyaluyukeun viskositas pikeun salep topikal; Campuran poliétilén glikol tiasa dianggo salaku matrix supositoria; Larutan cai poliétilén glikol tiasa dianggo salaku bantosan gantung atanapi pikeun nyaluyukeun viskositas média gantung anu sanés; poliétilén glikol sareng ...
  • Polyethylene Glyeol 1500

    Poliétilén Glyeol 1500

    Aplikasi Utama: Salep, supositoria, krim. Kusabab titik lebur anu langkung luhur sareng rupa-rupa leyur cai, dianggo nyalira atanapi dicampurkeun sareng pangleyur sanésna, poliétilén glikol 1000-4000 tiasa ngabantosan ngahontal kisaran titik lebur dimana waktos sareng tempat tabungan saluyu sareng sarat ubar-ubaran sareng épék fisik. Iritasi tina panyawat matrix PEG langkung alit tibatan matéri minyak tradisional. Métode Pakét: 50kg palastik kendang Standar Kualitas: CP2015 Shelf Life: Thre ...
  • Polyethylene Glyeol 1000

    Poliétilén Glyeol 1000

    Aplikasi Utama: Salep, supositoria, krim. Campuran poliétilén glikol anu saluyu ngagaduhan konsistensi némpelkeun (sapertos campuran PEG300 sareng PEG1500 ku jumlah anu sami), sipat-sipat ieu ngajantenkeun aranjeunna ngaraénkeun kaleyuran cai anu langkung saé sareng kasaluyuan anu hadé sareng ubar-ubaran sanés, janten tiasa dianggo salaku Substrat Salep . Métode Pakét: 50kg drum plastik palastik Standar Mutu: CP2015 Shelf Life: Tilu taun Panyimpenan sareng Transportasi: Produk ieu henteu toksik, tahan seuneu, salaku ...
  • PEG 600 Polyethylene Glyeol 600

    PEG 600 Poliétilén Glyeol 600

    Aplikasi Utami: Beurat molekul Poliétilén glikol 600 langkung ageung tibatan Poliétilén glikol 400 sedengkeun kalarutan ageung dina cai langkung alit ku ngabandingkeun diantawisna. Poliétilén glikol 400 mangrupikeun cairan sareng kasaluyuan anu lega sareng sababaraha pelarut, janten pelarut sareng pelarut anu saé sareng seueur dianggo dina persiapan cair, sapertos larutan lisan, tetes panon sareng sajabina. Nalika minyak nabati henteu cocog pikeun bahan pamawa bahan aktipitas, ...
  • Polyethylene Glyeol 400

    Poliétilén Glyeol 400

    Aplikasi Utama: Poliétilén glikol 400 cocog pikeun nyiapkeun kapsul lemes paling. Poliétilén glikol 400 mangrupikeun cairan sareng kasaluyuan anu lega sareng sababaraha pelarut, janten pelarut sareng pelarut anu saé sareng seueur dianggo dina persiapan cair, sapertos larutan lisan, tetes panon sareng sajabina. Nalika minyak nabati henteu cocog pikeun bahan pamawa bahan aktipitas, poliétilén glikol mangrupikeun bahan ngagentos anu pikaresep kusabab poliétilén glikol ...